ویلو اسمیت، سفیر جدید خانه مد شانل
ویلو اسمیت “Willow Smith ” خواننده ۱۵ ساله که طی هفته مد پاریس، شوی پاییز ۲۰۱۶ Chanel را همراه مادرش، جیدا پینکت اسمیت، در ردیف جلو به تماشا نشسته بود، فاش کرد که از سوی کارل لاگرفلد به عنوان سفیر این خانه مد مشهور انتخاب شده است.
.
ویلو اسمیت با انتشار پیامی در اینستاگرام نوشت: از کارل لاگرفلد و همه اعضای گروه در Chanel متشکرم که با بسط دادن درک از <<زیبایی>> مرا به عنوان سفیر جدید Chanel انتخاب کردند. این افتخار بزرگی برای من است.
ویلو اسمیت با این انتخاب، به جرگه لیلی رز دپ و بلیک لایولی پیوست که قبل از او این وظیفه مهم را به عهده گرفته بودند.
موفقیت های فرزندان اسمیت در عرصه مد به ویلو محدود نمی شود. چرا که جیدن اسمیت برادر بزرگتر ویلو نیز چهره تبلیغاتی یک خانه مد لوکس می باشد و در جلسات عکسبرداری برای کلکسیون بهار ۲۰۱۶ خانه مد Louis Vuitton مقابل دوربین قرار گرفت.
.