ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

انقلاب “ببین و بخر” در هفته مد لندن

c3698948bbef8e01b61b372d4a29088b
گرچه هفته مد لندن به پایان رسید، اما اختلاف نظر تازه آغاز شده است. شرکت “بربری” (Burberry) اعلام کرده که کلسیون‌هایش را برای “ببین و بخر” تولید می‌کند. موافقان و البته مخالفان بزرگی در مقابل این ایده قرار گرفته‌اند.

.

تاکنون اینگونه بوده است که طراحان مد پس از ارائه طرح‌ها در هفته‌های مد شهرهای گوناگون جهان و دریافت سفارش از سوی خریداران، تولید انبوه خود را آغاز می‌کردند و شش ماه بعد سفارش‌ها تحویل داده می‌شدند.
طرح “الان بیین و الان بخر” (See now, buy now) خانه مد بربری (Burberry) در واقع نوعی انقلاب در عرصه طراحی، تولید و بازاریابی در دنیای مد تلقی می‌شود. بربری اعلام کرده است که در این عصر همه‌ چیز باید “سریع‌تر” باشد و این خواسته مشتری است.
طراحان زیادی همچون پاول اسمیت، تام فورت و تامی هایلفیگر از ایده خانه مد بربری پشتیبانی کرده‌اند و تصمیم دارند آن را عملی کنند.
درست در آخرین روز هفته مد لندن، فرانسوا هانری پینو، میلیاردر رئیس شرکت کرنیک که شرکت‌هایی چون پوما، گوچی، ردکتس، ایو سن لوران، استلا مک‌کارتنی، بوتگا ونتا، اولیسه ناردین، الکساندر مک‌کوئین و سرجیو روسی تابعه‌اش هستند، در نمایش طرح‌های گوچی حاضر شد و اعلام کرد که مخالف برنامه “ببین و بخر” است. 
فرانسوا هانری پینو که برای دیدن طرح‌های کریستوفر کانه، طراح گوچی به لندن آمده بود، گفت: «فلسفه ما این است که انتظار عطش مشتری را بیشتر می‌کند». گوچی شش ماه بعد از نمایش طرح‌ها جنس را تحویل می‌دهد.
حالا بخشی از کلسیونی که بربری ارائه کرده قابل خرید است و این به گفته ناظران “نوعی آزمایش تا قبل از ماه سپتامبر” است که فقط برای “ببین و بخر” طراحی و تولید می‌شود.
هفته مد لندن توانسته در سال‌های اخیر همطراز هفته مد نیویورک، پاریس، میلان شود. 
هفته مد لندن که برگزاری آن از سال ۱۹۸۴ آغاز شد، دو بار در سال (ماه‌های فوریه و سپتامبر) برگزار می‌شود.
هفته مد لندن توانسته درآمدی بالغ بر ۴۰ تا ۱۰۰ میلیون پوند را برای شرکت‌کنندگان فراهم کند.
هفته مد لندن رویدادی عمومی نیست و متخصصان، خریداران و نمایندگان شرکت‌ها در آن حضور دارند و از رسانه‌ها نیز دعوت می‌شود.
جذابیت کار در لندن به گونه‌ای شده است که اکنون آلکساندر مک‌‌کوئين پس از ۱۵ سال کار در پاریس به لندن بازگشته است.
گرچه بر هفته مد لندن می‌توان “خرده فروشی متمرکز” نام نهاد، اما سیستم تولید و عرضه “ببین و بخر” می‌تواند برای طراحان با ریسک “روی دست ماندن” طرح‌‌های تولیدشده، همراه شود.

[photo_gallery source=”media: images/2016/02/koshaly.com_001.jpg,images/2016/02/koshaly.com_004.jpg,images/2016/02/koshaly.com_006.jpg,images/2016/02/koshaly.com_013.jpg,images/2016/02/koshaly.com_014.jpg,images/2016/02/koshaly.com_009.jpg” limit=”100″ width=”1420″ height=”1600″ horizontal_gap=”1″ vertical_gap=”1″ small=”3″ class=”template-style”]

روز اول: شروعی گرم با طراحی‌هاي «تاپ‌من»

برنامه در نخستین روز این رویداد از ساعت ۱۲ ظهر آغاز شد و تا ۲۰:۳۰ شب ادامه داشت. برنامه این روز شامل ۱۳ بخش بود که به تناوب از قسمت‌هاي مختلفي مانند برنامه زنده تلویزیونی و خبری، کت‌واک و نمایش ایستا (استتیک پرزنتیشن) تشكيل مي‌شد. اولین برنامه در این هفته مد متعلق به برند «تاپ‌من» بود که به نوعی اسپانسر بخش تلویزیونی این مراسم نیز محسوب می‌شد. برنامه‌ها در روز نخست در دو مكان گالری «امبیکا P3» و خانه مد «ویکتوریا» برگزار شدند. روز نخست این مراسم به هنرنمایی طراحان همچون «نصیر مظهر»، «نایجل کی‌بورن»، «کریگ گرین» و «الکس مولینز» اختصاص داشت و برندهايی مانند «مِن»، «تاپ‌من» و «پرایویت وایت وی سی» محصولات خود را به نمایش گذاشتند.

روز دوم: مردان خوش‌تیپ «کوچ» ظاهر شدند

برنامه مراسم در روز دوم كه طولانی‌ترین روز این رویداد بود، زودتر و از ساعت ۹ صبح آغاز شد و تا ساعت ۲۱:۳۰ شب ادامه داشت. برنامه این روز ۱۹ بخش داشت که به تناوب شامل برنامه زنده تلویزیونی و خبری و کت‌واک بود. اولین برنامه در روز دوم متعلق به برند «مکین‌تاش» بود. برنامه‌ها در روز دوم در دو مكان «۱۸۰ استراند» و خانه مد «ویکتوریا» برگزار شدند. در روز دوم کم‌کم سر‌و‌کله برندهای مطرح پیدا شد و برندهایي همچون «کوچ»، «مستر پورتر» و «توماس پینک» به ارائه مجموعه‌های پاییز و زمستان سال ۲۰۱۶ خود پرداختند.

روز سوم: برنامه‌ها تحت تاثير خبر مرگ ديويد بوئي

در روز سوم خبر درگذشت دیوید بوئی بسیاری را در حزن و اندوه فروبرد اما مراسم همچنان باقدرت و نشاط سابق به کار خود ادامه داد و این در حالی بود که برخی از هنرمندان در گفت‌وگوها و مصاحبه‌های خبری خود به ديويد بوئي ادای احترام کردند. برنامه مراسم در روز دوم از ساعت ۹ صبح آغاز شد و تا ساعت ۲۰:۳۰ شب ادامه داشت. برنامه زمان‌بندی این روز دارای ۲۰ بخش بود که شامل نمایش ایستا، برنامه زنده تلویزیونی و خبری و کت‌واک می‌شد. اولین برنامه در روز سوم متعلق به هنرنمایی طراح خلاق ایرلندی «جاناتان اندرسون» بود. برنامه‌ها در روز سوم هم در دو مكان قبلی یعنی «۱۸۰ استراند» و خانه مد «ویکتوریا» برگزار شدند. در روز سوم برندهای مطرحی همچون «الکساندر مک‌کوئین»، «دان‌هیل»، «موسچینو» و «بل‌استاف» به ارائه مجموعه‌های پاییز و زمستان سال ۲۰۱۶ خود پرداختند.

روز چهارم: چهارخانه‌پوشان معروف «بربری» به روی صحنه آمدند

در آخرین روز این مراسم، شروع برنامه‌ها در ساعت ۹ بود و اختصاص به هنرنمایی طراح مد چینی «شان سوئن» داشت. برنامه‌های روز واپسین این مراسم تا ساعت ۱۸:۳۰ عصر ادامه داشت. برنامه زمان‌بندی مراسم در این روز شامل ۱۳ بخش بود که نسبت به روزهای گذشته کوتاه‌تر و در زمان محدودتری برگزار شد. برنامه این رخداد در روز چهارم نیز اعم از نمایش ایستا، برنامه زنده تلویزیونی و خبری و کت‌واک بود که همگی آن‌ها در محل اصلی برگزاری مراسم یعنی خانه مد «ویکتوریا» برگزار شدند. در روز چهارم برندهای مطرح و به‌نامی همچون «بربری»، «کریستوفر کین» و «پل اسمیت» به ارائه و عرضه مجموعه‌های پاییز و زمستان مردانه سال ۲۰۱۶ خود پرداختند.

شبکه خبری فرانسه AFP اطلاعات جالبي از هفته مد مردانه سال ۲۰۱۶ در شهر لندن منتشر كرده كه نشان از اهميت ويژه اين رويداد در دنياي مد دارد.

حدود ۹ هزار فنجان قهوه مخصوص شرکت «لاوتزا» توسط برند «اِگی اند سَم» در طی برگزاری این رویداد تولید شد و همچنین ۷۰ کیلوگرم دانه قهوه تولید این شرکت ایتالیایی در محل برگزاری مراسم آسیاب و سرو شد.
۹۰۰ قوطی آب معدنی و سودا توسط شرکت «کانو واتر» برای مدیران خلاق و هنرمندان تشنه این رویداد تولید شده بود.
۵۰۰ فنجان کاپوچینو در این رویداد سرو شد.
۲۵۰۰ جعبه پاپ‌کورن در طول این رویداد خورده شد.
نشريه GQ 2 هزار بار به صورت آنلاین و از روی وب‌سایت خوانده شد.
۱۹۰ مهمان ویژه شانس استفاده از امکانات و جوایز لاکچری این رخداد را داشتند.
۹۰ متر کت واک در خانه مد «ویکتوریا» و ۴۳ متر در «۱۸۰ استراند» برگزار شد.
۸۰ شمع معطر تولید کمپانی مطرح عطرسازی انگلیسی «فلوریس» در طی برگزاری هفته مد مردانه لندن روشن شد.
۳۹ مکان در لندن میزبان این رویداد بودند.

.

تبلیغات

مجله اینترنتی مد و پوشاک

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .